Център за здраве и красота Belle Sante предлага на своите клиенти лазерна епилация, кола маска, микродермабразио, отслабващи процедури, вакуумен дренаж, кавитация, криолиполиза, липолазерно отслабване, целутрон, радиочестотен лифтинг за лице и тяло, безиглен а мезотерапия, класическо почистване на лице

СТЯГАЩИ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ

Център за здраве и красота Belle Sante предлага на своите клиенти лазерна епилация, кола маска, микродермабразио, отслабващи процедури, вакуумен дренаж, кавитация, криолиполиза, липолазерно отслабване, целутрон, радиочестотен лифтинг за лице и тяло, безиглен а мезотерапия, класическо почистване на лице

Вакуумен лимфен RF дренаж

Комбинирана система с ново поколение вакуум накрайник снабден с RF лифтинг, работещи в синхрон за бързи и оптимални резултати. Най - усъвършенстваният начин за премахване на целулита, разрушаване на мастните клетки и стягане и тонизиране на кожата.
Ексклузивна система, разработена специално за отслабване и моделиране на тялото. Апарата работи на принципа на вакуумен масаж и радиочестотен лифтинг(RF) в едно цяло. Благодарение на вакуума механично се въздейства на целулита и натрупаните мазнини, които се изхвърлят чрез лимфата. Уредът е предназначен също така и за лимфен дренаж. Въздейства на стрии, като подпомага заглаждането релефа на кожата. При терапия с уреда се постига ускоряване на кръвната циркулация, дрениране на токсините, стимулира се метаболизма и се елиминират излишните мазнини по тялото изглажда се кожата и възстановява колагеновите влакна.

Зона Цена
цели крака и седалище 80лв.
корем 50лв.
седалище 50лв.
ръце 40лв.
цяло тяло - крака + седалище + корем + ръце 90лв.

ТЕРАПИЯ С АПАРАТ ЦЕЛУТРОН

Апаратът "Целутрон" - за ускоряване на метаболизма и редукция на телесните мазнини е устройство създадено с методите на съвременната медицина, с активно използване на последните научни изследвания в областта на медицината, физиотерапията и козметиката, с отчитане на биологичното и физиологично взаимодействие между мазинините и мускулната тъкан в човешкото тяло и биохимията на човешкият организъм.
Действието на целутрона използва нормалните принципи на функциониране на човешкото тяло. Крайната цел е да се постигне естествено ускоряване на метаболизма, в пълно съответствие с природата на организма, използвайки само естествените процеси в тялото.
Терапията с апарат целутрон изчиства токсините натрупани в тъканта. Разгражда мастните депа, стяга мускулите и моделира стегнат силует. Предизвиква натоварване на определени мускулни групи посредством електро-стимулация, т.н. пасивна гимнастика. Имитира тренировка във фитнес-зала, като се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система.
Процедури с Цулутрон се прилагат за решаване на проблеми с наднормено тегло, забавен метаболизъм; атрофия на мускулите, липса на еластичност на кръвоносните съдове и др.

Хора, при които не се препоръчва използването на уреда:

*При наличие на остри болки с неясен произход
*При непоносимост към електрически физиотерапевтични процедури
*При хора с пейсмейкър и сериозни сърдечни заболявания
*При флебит и рак
*При бременни - 12 месеца след раждане с цезарево сечение
*При диабетно болни

Зона Цена
Мускулен масаж, релакс и при болки в мускулите 30мин. - 20лв.
Тонизиране 30мин. - 20лв.
Стимулация на кръвната и лимфната циркулация – при уморени крака, варикозни вени, целулит и след липосукция 30мин. - 20лв.
Редуциране на теглото и стягане на тъканите 30мин. - 20лв.

КАВИТАЦИЯ

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.
Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани.
Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма. Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.
Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура.
Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура. Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка терапия.

Зона Цена
бедра задна част 40лв.
бедра предна част 40лв.
корем 30лв.
ръце 30лв.
седалище 40лв.

КРИОЛИПОЛИЗА

При криолиполизата се използва специален уред за обработване на желаната зона.
Мястото постепенно се охлажда с накрайника на уреда. В началото се усеща дразнене, но когато температурата на уреда достигне 0 -5 градуса, няма да усещате нищо. След това кожата се захваща с вакуум.
Обработва се цялата зона в рамките на няколко минути. Комбинацията от тези две действия води до разпадане на мастните клетки. След това постепенно те се изхвърлят от организма с урината.
Ефектът от криолиполизата се забелязва след 2-3 седмици. Крайният резултат обаче се вижда след 6 месеца. Причината за по-бавното постигане на резултатите е, че криолиполизата изменя структурата на клетките и организмът започва бавно да ги изхвърля.

Зона Цена
бедро вътрешна част 130лв.
бедра външна част 130лв.
брич 130лв.
корем 130лв.
ръка 130лв.
седалище ляво / дясно 130лв.
ханш ляво / дясно 130лв.

ЛИПОЛАЗЕРНО ОТСЛАБВАНЕ

В последните години технологията започва да се прилага и за естетични цели, тъй като е доказано, че лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини.
Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.
След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка терапия.

Зона Цена
бедра предна част 50лв.
бедра задна част 50лв.
корем 40лв.
ръце 40лв.
седалище 50лв.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ - ТЯЛО

Радиочестотния лифтинг е безоперативна алтернатива за стягане.
Радиочестотни вълни "бомбардират" клетките, които произвеждат колаген - фибробласти.
Излъчваната от накрайник енергия ги затопля, а това води до производството на нови колагенови влакна, дермата увеличава здравината и еластичността си и се получава ефект на лифтинг.

Зона Цена
бедра задна част 40лв.
бедра предна част 40лв.
корем 30лв.
ръце 30лв.
седалище 40лв.